Slide
Slide

София. За първи път българска фирма показа как се „раждат“ техните мебели и аксесоари. Това стана в Интер Експо Център – София, който едновременно беше домакин на две изложения за туризъм и мебели.

Фирма АТИС 3Д, която е на пазара малко повече от 1 година, привлече вниманието на посетителите с дизайнерските си произведения и машината, която принтира пред очите на хората. Посетителите имаха възможност да проследят как в рамките на час-два от нишката се получават различни продукти за интериорен дизайн. Каталогът на компанията включва абажури, настолни лампи, лампи за под/ъглови, 3D декори за стена и мебели (столове, маси, табуретки и др.).

„Работим с готови дизайни както наши, така и на дизайнери от цял свят – от Аржентина, Германия, Испания, Америка и т.н. Разполагаме с над 15 машини за 3D принтиране, което ни позволява да изпълняваме поръчки в кратък срок. За разлика от конвенционалните продукти на пазара, то при нас не се налага да държим наличности тъй като процеса от поръчка до финален продукт отнема между 3 и 5 работни дни. Стремим се да държим конкурентни цени. Гарантираме, че нашите дизайни и продукти са уникални по себе си, и са направени специално по вкуса на клиентите ни“, каза пред Bgtourism.bg Ивайло Билалов.

„Материалите, които използваме, са изцяло на био основа или използваме рециклирани пластмаси от различни отпадъци, като прибори за еднократна употреба, бутилки за вода, опаковки и т.н. Нашият нов шоурум, в който клиенти могат да видят продуктите ни отблизо, скоро ще отвори врати“, добави Билалов.

Сподели публикацията