Slide
Slide

София. Wizz Air стартира най-новия си маршрут от София до Санкт Петербург. От утре, 15 декември 2021 г., всички български пътници ще имат възможност да открият историческите забележителности на Санкт Петербург с удобните полети на Wizz Air два пъти седмично – в сряда и събота, разкриха днес от нискотарифната авиокомпания. Всички пътуващи вече могат да резервират билети до красивия руски град на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ.

Тъй като ограниченията за пътуване могат да се променят, Wizz Air съветва пътниците да проверяват правилата за пътуване непосредствено преди заминаването си. Картата за планиране на пътувания на WIZZ (WIZZ Travel Planning Map) е удобен инструмент в това отношение и има за цел да помага на пътниците да проверяват лесно и бързо текущите ограничения за пътуване в страните от мрежата на авиокомпанията. Цветно кодираната карта вече е оптимизирана за мобилни устройства и покрива всички възможните дестинации, от които българските пътници могат да започнат пътуването си и включва важни линкове към правителствени уебсайтове и всякакви формуляри, които трябва да бъдат попълнени преди заминаване.

Тази седмица възстановяват директните полети на Qatar Airways между София и Доха

Освен това, за да гарантира комфортно пътуване за своите пътници, Wizz Air предлага богато портфолио от разнообразни услуги. Например, добавяйки WIZZ Flex към резервацията си, пътниците могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят или просто желаят да пътуват на друга дата или до нова дестинация, те могат да променят резервацията си за всеки друг полет на WIZZ по свой избор.

Робърт Кери, президент на Wizz Air Group, заяви по време на пресконференция днес: „Щастливи сме да стартираме нов маршрут на Wizz Air, който свързва Санкт Петербург със София. Този важен момент за пореден път доказва ангажимента на Wizz Air да създава все повече и все по-изгодни възможности за пътуване за българските пътници. Нашият екипаж очаква с нетърпение да посрещне клиентите на борда на нашата млада и модерна флотилия. Придържайки се към високите стандарти на нашите протоколи за безопасност, ние сме уверени, че ултра ниските тарифи на Wizz Air ще направят пътуването достъпно за все повече пътници.“

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA