Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Варна. Wizz Air потвърждава, че полет W6 4503 от Варна до Лондон (Лутън) на 25 юли е пренасрочен за 26 юли, 20:40 ч. местно време, тъй като самолетът, предвиден да извърши полета, е трябвало да премине през непланирана поддръжка. Това се казва в официална позиция на Wizz Air след запитване на Bgtourism.bg във връзка с пренасрочения полет Варна – Лондон (Лутън) от 25 юли

“Пътниците са информирани за промените и са им предложени алтернативни опции за полет, както и 100% възстановяване на първоначално заплатената тарифа или 120% – като кредит в техния WIZZ акаунт. Също така авиокомпанията е предоставила на засегнатите пътници хотелско настаняване според наличностите във Варна, като ги е информирала и за опцията да резервират стаи сами и да получат възстановяване на разходите си, следвайки процедурата на уебсайта на Wizz Air”, допълват от авиокомпанията.

Wizz Air поднася своето искрено извинение за причиненото неудобство и подчертава, че безопасността на пътниците, екипажа и флотилията е основен приоритет на авиокомпанията.

Сподели публикацията