Slide
Slide
Slide
Slide
Авиoкомпанията споделя полезни насоки как пътниците могат да пътуват най-изгодно и да се насладят максимално на преживяването

София. Wizz Air разкрива своите топ съвети за бюджетно пътуване. Следвайки дългогодишната си мисия да предоставя достъпни цени на билетите без да прави компромис с качеството, Wizz Air събира на едно място най-важните напътствия, които да помогнат на пътниците да планират следващото си приключение на най-добрата възможна цена, съобщават от авиокомпанията.

Изберете дестинацията и периода на пътуване внимателно

Първата стъпка е изборът набюджетна дестинация. Wizz Air лети до горещи точки като Крит, Сицилия, Лисабон и Бари, които са най-добрият избор за пътници, търсещи достъпни полети и достатъчно опции за дата и час. Освен това, избирайки часове извън пиковите или пътувайки в средата на седмицата, можете да спестите още повече.

Използвайте „Търсачката за цени“ и планирайте предварително

За най-добрите ценови оферти, планирайте и резервирайте билетите си няколко месеца предварително. Проверявайте редовно wizzair.com и използвайте инструмента „Търсачка за цени“, който можете да откриете под „Plan“ секцията на сайта. Търсачката за цени ви помага лесно да намирате най-ниските тарифи. С цени на билетите от 34,99 лв.**, сега е перфектното време да тръгнете към следващото си приключение.

Присъединете се към WIZZ Discount Club

Станете член на Wizz Discount Club и се наслаждавайте на специални привилегии на борда, промоции за WIZZ Café & Boutique, както и минимум 10 евро отстъпка за полети с цени от над 19,99 евро и 5,00 евро отстъпка за багаж, закупен онлайн за вас и до 5 придружителя.

Вземете WIZZ Priority

Инвестирайте в WIZZ Priority, за да се насладите на предимства като приоритетно качване и допълнителен багаж на борда. Резервирането на вашите билети предварително с WIZZ Priority е значително по-евтино от плащането за багаж на летището, където таксите са по-високи. Комбинацията от 10 кг багаж на колелца и ръчна чанта, които WIZZ Priority гарантира, са напълно достатъчни за повечето пътувания.

Заложете на автоматичен избор на място

Независимо дали пътувате сами или с компания, най-добре е да заложите на опцията за автоматичен избор на места. Заемането на две места едно до друго води до допълнителни разходи към вашата тарифа, които е препоръчително да бъдат избегнати.

Чекирайте се в мобилното приложение

Спестете време и пари, като се чекирате онлайн на сайта или в мобилното приложение на WIZZ. Чекирането на летището винаги има допълнителни такси. Изтеглянето и използването на приложението прави цялата процедура по-проста и по-безопасна. Апликацията не само ще ви информира за стартирането на онлайн чекирането, но и в него ще можете да съхранявате бордните си карти. То ви позволява да проверявате информация като разписания, разпределение на местата и др.

Възползвайте се от допълнителните услуги на WIZZ

Wizz Air предлага разнообразие от полезни услуги в допълнение към самолетните билети с помощта на външни партньори. „Партньорските услуги“ включват резервации на хотели, коли под наем и летищни трансфери. Резервирайте през booking.com и получете обратно 5% от стойността на резервацията си като кредити във вашия WIZZ профил. Възползвайте се и от кредитната карта на DSK-Wizz Air. Всеки път, когато пазарувате с DSK-Wizz Air кредитна карта, печелите точки. По всяко време можете да използвате тези точки за отстъпки при покупка на самолетни билети и други услуги от сайта на Wizz Air. С картата получавате и безплатно членство в WIZZ Discount Club.

**Цена за еднопосочен билет с включена административна такса и малък салонен багаж (макс.: 40x30x20 см). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.

Сподели публикацията