Slide
Slide

Сандански. Рекорден интерес има към първия турнир на Weekend Tour 2023 – Интерхотел Сандански Оупън, който ще се проведе този уикенд (31 март-2 април) в Сандански, отчитат организаторите. 48 места в схемата при мъжете са били запълнени още в края на февруари, а 24 двойки са заявили участие за форматите на двойки. Това е рекорд за веригата и е обещание за много силен тенис сезон. В последните години Weekend Tour се наложи като единствената тенис и СПА верига турнири за цялото семейство. Това е прекрасна възможност пред запалените любители да играят любимата игра по време на семейната почивка. Традиционен медиен партньор е Bgtourism.bg.

И тази година в Сандански ще присъстват много зрители, които ще подкрепят своите играчи. „Интерхотел Сандански“ ще настани над 50 семейства, които ще пристигнат специално за турнира. По време на тенис уикенда състезателите и техните близки ще могат да се възползват от богатите възможности за релакс в СПА центъра на хотела и ще отделят време за семейна разходка в градския парк.

Организаторите очакват много оспорвана надпревара, като сред фаворитите за спечелване са: Любен Попов, Атанас Гаджев, Мартин Милчев, Едиз Батран, Найден Жеков, Георги Митрев. При дамите битката няма да е по-малко интересна. В надпреварата са пускат Стефка Бончева, Искра Бочева, Ива Дарданова и местната звезда Лилия Бърдарска.

От Weekend Tour призовават любителите да не чакат последния момент, като все още могат да се възползват от по-ниските цени за ранна регистрация в предстоящите морски дестинации.

Ранно записване за Albena Holiday 2023 през май

Първо от 5 до 8 май к.к. „Албена“ за първи път посреща любителите с турнир от категория ITL500,  а две седмици по-късно в.с. „Санта Марина“ ще очаква всички желаещи. За трета поредна година черешката на тортата ще бъде турнира в Сани Резорт през октомври, когато отново любителите на тениса ще имат възможността да играят на тенис кортовете на Рафа Надал. Повече подробности можете да откриете на сайта – weekendtour.bg

Сподели публикацията