HORECA mypos
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Anstea Synergy Exely и myPOS заедно ще организират уебинар за успешните хотелиери на тема: „Как платежните системи увеличават гарантираните резервации в хотелиерството?“. Той ще се проведе на 5 юни 2024 г., от 10 часа.

Anstea Synergy Exely & POS Webinar 05.06.2024, 10 AM

Проучване сочи, че през първите 4 месеца от 2024 над 60% от гостите в хотелите избират плащане с карта и платежна система от 11 възможни метода на плащане през машината за директни резервации Еxely Booking Engine!

За хотелиерите е ключово да управляват успешно паричния си поток и да имат правилно планиране за по-високи гарантирани приходи. Затова и темата за гарантираните резервации е ключова за всички успешни хотелиери!

Всеки ден технологиите се развиват динамично и новите поколения гости на Местата за настаняване имат различни очаквания. Разберете как вашия хотел може да управлява още по-ефективно паричния си поток и да реализира повече приходи?

Екипите на Anstea Synergy Exely & myPOS Bulgaria имат удоволствието да  поканят хотелиерите да се присъединят в ексклузивен уебинар!

Темите в събитието ще имат акцент на:

  • Методи за плащане при резервации през Exely Booking Engine и работа с тях
  • Защо гостите предпочитат платежните системи
  • Как метода за плащане се отразява на Cancellation Rate
  • Защо Ви е необходима платежна система за оптимизирани работни процеси
  • Ново поколение възможности

Ще имате шанса да се докоснете до:

  • Анита Велинова – мениджър в Anstea Synergy Exely с изключителен професионален опит в корпоративни партньорства и стратегически подход към ефективни бизнес процеси в хотелиерството
  • Полина Тоскова – управляващ директор на myPOS за България с професионален опит над 15 години в областта на картовите плащания, в някои от водещите банки в страната. Присъединява се към myPOS през 2016 година, привлечена от смелата визия на компанията, че всеки бизнес, независимо от размера си, заслужава достъп до иновативни платежни технологии.

Регистрация може да направите тук: https://anstea-synergy-exely.webinargeek.com/1

Осигурете си присъствие с предварителна регистрация ТУК

Това събитие е част от ексклузивните събития и уебинари на Anstea Synergy Exely, които са достъпни за хотелиери, работещи в България и региона, на които до момента присъстваха над 1300 колеги и има над 5000 гледания live и на запис.

Сподели публикацията