Сандански. За седма година винарска изба “Вила Мелник” организира посрещане на Джулай Морнинг сред море от лозя. Последният юнски залез за месеца ще бъде изпратен на хълма зад винарната в село Хърсово, където всички ще посрещнат и изгрева на 1 юли.

Винарната е отворена за турове и дегустации още от сутринта на 30 юни.  Участниците ще могат да опънат палатки или да позиционират кемпера/караваната си на хълма.

Очаква се повечето гости да се настанят малко преди залез.
• Има възможност за спортни игри на открито, настолни игри, пикник и релакс.
• Ще има музикални изненади, подобаващи на повода – очаквайте рок и филмова музика! Дансингът е открит цяла нощ – пригответе се за танци до зори!
• Сцената е отворена за всякакви лирически изпълнения, така че ако имате талант – пеете, свирите, танцувате, разказвате вицове или друго – заповядайте!
• На място ще предлагаме вкусно барбекю и разбира се – прекрасните вина на Вила Мелник! Барът ще работи цяла нощ!
• На зазоряване ще запалим лагерния огън и заедно ще посрещнем юлското утро под звуците на Juriah Heep. Утрото ще ви очаква с ободряващо кафе.

“Очакваме своите гости с кемпери, каравани, палатки, спални чували, пикник одеала. Домашните любимци също са добре дошли. Препоръчваме да се носят: фенерче или челник за среднощни разходки, връхна дреха за хладно време, удобни затворени обувки, спрей против комари, слънцезащитен крем”, съобщават за Bgtourism.bg организаторите на събитието.

Нямаме ограничение в бройката присъстващи, но може да заявите своето присъствие на телефон 0884 840 320 или имейл office@villamelnik.com предварително, за да има информация за ориентировъчна бройка.

Участието в празника е напълно безплатно. Има възможност да бъдат закупени на място храна, вино и безалкохолни напитки.

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA