Ваканционно селище "Терма вилидж" в Кранево
Slide
Slide

Кранево. Планирахте ли вече къде да празнувате Великден? Пазарът е богат с разнообразни предложения на хотели, които се намират във вътрешността на страната, на морето, в чужбина…Ежегодно много български туристи избират да посрещнат един от най-святите празници в християнската религия – Великден, в страната ни. По този начин те не само спестяват време за път, но и подкрепят местната туристическа индустрия.

В ход са резервациите за Великден в хотелите на ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево, което включва два петзвездни хотела – „Терма палас“ и „Еко Терма“. Домакините предлагат Великденски пакети с 2, 3 и повече нощувки с различен борд на изхранване, както All-Inclusive, така и закуска и вечеря и само със закуска.

До 15 март резервациите са с до 20% отстъпка.

На територията на комплекса е параклисът „Св. св. Константин и Елена“. Той ще е отворен за всички, които желаят да запалят свещ за големия християнски празник.

„За гостите сме подготвили празнична програма с много забавления за деца и възрастни, тематични вечери с музика на живо, вечерни програми, детски дискотеки и още много изненади. За настаняване ще бъдат достъпни както хотелската част, така и вилите на комплекса“, съобщи пиарът на комплекса Лада Секова.

Сигнал и Любо Киров ще гостуват в „Терма вилидж“

Тя посочи, че всички гости ще имат достъп до СПА центъра на хотела, който включва: ползване на басейни с минерална вода (28-32) градуса; термо зона (финландска сауна, парна баня, контрастен душ и шоково ведро), външно джакузи, фитнес.

СПА зоната предлага богато разнообразие за гостите на хотела

Също така в СПА центъра гостите ще намерят голямо разнообразие на СПА и оздравителни процедури и програми.

Комплексът е утвърден на картата на туристическа индустрия с висококвалифицираните си специалисти

През Сезон ‘2023 г. домакините надграждат комфортното и висококачествено обслужване с обновено меню в ресторантите си.

Всички предложения на „Терма вилидж“ може да разгледате ТУК!

Комплексът се намира в непосредствена близост до Природен резерват „Балтата“
Сподели публикацията