Slide
Slide

Хисаря. Инвеститорите на Terme di Hissar планират след края на сезона да започнат изграждането на 50 броя модерни къщички, които да предлагат комфортно и стилно настаняване, научи Bgtourism.bg. Очаква се къщичките да отворят врати за новия сезон и да посрещат туристи, които обичат ваканциите да са сред спокойствие, уют, лечебна минерална вода и качествени СПА процедури.

Точно два месеца изминаха от откриването на един от най-новите къмпинги у нас – Terme di Hissar. Атрактивното място за релакс разполага с 40 места за кемпери и каравани, а географското му местоположение е причината да посреща гости от почти цяла Европа.

Мястото бързо се превърна в любима дестинация за много българи, но редом до тях своите домове на колела паркират и пътешественици от Швеция, Нидерландия, Великобритания, Франция и Румъния. В момента заетостта на къмпинга е 50%, споделят от пресцентъра на комплекса за Bgtourism.bg.

Модерният къмпинг разполага 4 външни и 1 вътрешен басейн, СПА зона – сауна, солна стая и парна баня. Къмпинг зоната предлага и просторна трапезария, оборудвана с всичко необходимо – барбекю и кухня, където гостите могат да разкрият своите кулинарни умения. За всички къмпингари са осигурени бани и общи санитарни помещения за миене и пране. Красивото място за релакс, което е в СПА градчето Хисаря – се намира само на 45 км от Пловдив.

Сподели публикацията