Шумен
Slide
Slide

Шумен. Две авторски разходки ще бъдат организирани тази неделя в Шумен – 20 август. Пешеходните турове за местните жители и гостите на града са част от авторската си програма „Разходка с речник” на лицензирания местен екскурзовод Светлана Джанкова.

В 09:30 ч. ще започне първата разходка, наречена „Шапки и капели“. Участниците ще имат възможността да посетят ателие „Везувий“. От 15:30 ч. е втората обиколка – „Аз съм шумналийка“.

Екскурзоводът ще очаква всички желаещи на площад „Оборище“ в посочените часове. Цената за разходката е 35 лв., която се заплаща в края на екскурзията с издаване на касов бон. Сумата се дели между участниците.

В края на екскурзиите участниците редят пъзел с размери 2:2 м, което си е eдно чудесно забавление за малки и големи. Можете да закупите „Шуменска читанка“ – прекрасно четиво в приказен стил за първите неща, които са свързани с Шумен на достъпна цена от 5 лв. На посочената дата могат да се поръчат и пешеходни екскурзии в часове извън обявените. Желателна предварителна заявка на телефон: 0888139743.

Сподели публикацията