Банско. На тематични седмици, които са посветени на хубавата българска музика, ще се насладят гостите на СПА Ризорт “Св. Иван Рилски” в Банско. Тази събота – 2 септември, началото ще поставят Трамвай №5 със своите незабравими хитове, заяви пред Bgtourism.bg генералният мениджър на хотелския комплекс Димитър Колев.

Повече от 4 десетилетия популярната българска група забавлява публиката с неостаряващи хитове като песните „Усмивката“, „Тя“, „Слънчево момиче“ и много други. Седмица по-късно Дичо ще изненада туристите не само с емблематичните си изпълнения, но и ще представи своите нови песни.

Уикендите в курортното градче ще продължат с известната естрадна изпълнителка Кристина Димитрова. „Аморе мио“, „Сладките неща“, „Сладолед“, „Детски спомен“ и много други златни хитове се очаква да включи певицата в своя репертоар.

Четвъртата събота на септември е запазена за обичаната от поколения българи Маргарита Хранова. Публиката ще се потопи в златното време на българската естрада с песни, като „Оставаме“, „C’ est la vie“, „Устрем“ и др.

Искрен Пецов ще закрие тематичните уикенди с българска музика. Той ще зарадва гостите на 30 септември със своята неотразима енергия, която ще вдигне публиката на крака.

Октомври ще продължи щафетата на тематичните дни през есента с незабравими балканско-музикални уикенди. Най-доброто от Балканите ще бъде предложено на гостите, които ще могат да празнуват по български, гръцки и сръбски, слушайки страхотни изпълнения на живо, пеейки, танцувайки и пирувайки с отрупани от деликатеси маси. В трите съботни дни СПА Ризорт Св. Иван Рилски ще ви предложи богат тематичен бюфет в ресторант Chef’s Kitchen и музика на живо от емблематични групи от България, Сърбия и Гърция! Готови ли сте за точно тази емоция?

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA