Собственикът на "Бохемия" Байко Байков посрещна гостите.
Slide
Slide
Slide
Slide

Кристиан ИВАНОВ

София. Водещият български туроператор „Бохемия“ блесна със стилно петзвездно парти за своя 30-годишен юбилей в зала „Роял“ на луксозния софийски хотел на „Балкан Палас“, в самото сърце на столицата.

Собственикът на компанията Байко Байков посрещна лично всеки един от стотиците гости преди началото на празненството, което очаквано се превърна в знаково събитие за туристическата гилдия. Заедно с екипа на „Бохемия“ празнуваха приятели и партньори, колеги, представители на академичната общност.

Зала „Роял“ на луксозния софийски хотел на „Балкан Палас“ беше домакин на празненството.

Пътешествието на „Бохемия“ в бурните води на българския бизнес започва на 18 април 1994 г. и преминава през цялата планета, за да сбъдне мечтите на хиляди българи да опознават и изследват красотата на нашия свят.


В момента компанията разполага с 22 офиса в България и Северна Македония, като предлага над 1100 програми с водач-екскурзовод.
„Имаме над 4000 партньори в страната и чужбина, а над 60 000 туристи годишно избират „Бохемия“, обясни Байко Байков по време на кратката презентация преди началото на празненството.

Актьорът Ники Станоев разсмя публиката със забавно шоу.

Юбилейното парти продължи с музикална програма, а гостите се насладиха на изискано меню от кулинарни специалитети.

Обичаният актьор Ники Станоев разсмя публиката със забавно тематично шоу за особеностите на българския туризъм, а гостите си пожелаха да присъстват на още много юбилейни празненства на „Бохемия“.

Снимки Кристиан ИВАНОВ, Bgtourism.bg

Собственикът на „Бохемия“ Байко Байков посрещна гостите.
Сподели публикацията