Кметът на Москва Сергей Собянин награди Станислав Кондов за приноса му в сферата на туризма
Кметът на Москва Сергей Собянин награди Станислав Кондов за приноса му в сферата на туризма
Slide
Slide
Slide
Slide

Москва. Кметът на Москва Сергей Собянин връчи годишната и престижна награда “Москва ‘2023” на българина Станислав Кондов, който e генерален мениджър на емблематичния хотел Radisson Collection в руската столица. Отличието е за приноса на експерта в сферата на туризма и за формирането на положителния имидж на Москва на вътрешния и на международния туристически пазар.

Станислав Кондов е роден през 1972 г. в Хасково. Получил образование в сферата на финансите, той изгражда кариера в същата област, на позициите главен счетоводител и финансов директор. От октомври 2005 г. Станислав Кондов започва своята кариера в туризма и хотелиерството, заемайки позицията на помощник финансов директор на хотелската верига Hilton International в Южна Африка. Именно в тази индустрия знанията и талантът на Станислав бяха най-търсени. Работил е в хотели на 4 континента и е натрупал богат мултикултурен професионален опит: подготовка на хотели за предварително отваряне, възстановяване на бизнес процеси от нулата, прехвърляне на съоръжения към мрежово управление и управление на клъстер от два луксозни хотела.

Кметът на Москва Сергей Собянин награди Станислав Кондов за приноса му в сферата на туризма

Припомняме ви, че Станислав Кондов е председател на комисията по хотелиерство и туризъм към Асоциацията на европейския бизнес (AEB). Той е генерален мениджър на емблематичния хотел Radisson Collection, Москва от 2018 г.: в продължение на 3 месеца той беше домакин на международната комисия на FIFA в хотела като част от футболния шампионат FIFA 2018, ръководи пълното ребрандиране на хотела и преодоля сериозни кризи в туристическата индустрия по време на пандемия. Понастоящем, проявявайки завидна сила на духа, Станислав Кондов продължава да се справя с предизвикателствата на настоящата икономическа ситуация и успешно разширява хоризонта на дейността на хотела. Станислав Кондов говори български, руски, английски език.

Сподели публикацията