Slide
Slide
Букурещ. Интересен маркетингов подход приложи ваканционно селище Topola Skies Resort & Aquapark, за да грабне вниманието на повече румънски туристи на международното изложение в Букурещ.
Припомняме Ви, че комплексът е сред любимите места на гостите от северната ни съседка, които още от началото на сезона до октомври извиват дълги опашки, за да се насладят на почивката си във ваканционното селище от затворен тип край Каварна.

Супер сделка! 30% по-евтина ваканция

По време на изложението Topola Skies Resort & Aquapark предлага 30% отстъпки за нови резервации, които да са за периода от 26 май до 10 октомври т.г. Едно от условията е престоят да бъде минимум 5 нощувки.

„Комплексът има традиционно присъствие на изложението в Букурещ, тъй като това е най-силният ни пазар. Записванията за тази година вървят по-силно и това ни дава основание да очакваме по-успешен сезон. Традиционно добре вървят и записванията за организиране на интернационални сватби при нас“, заяви мениджърът в Topola Skies Resort & Aquapark Иван Цветанов. Той посочи, че засилен интерес има и сред гостите от Израел.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA