IMG 0843
Slide
Slide
Slide
Slide
Най-голямата общност за любители тенисисти Интерактив Тенис, заедно с Тенис Академия „Йорданови“ организират лагер за начинаещи и напреднали в петзвездния Therma ECO Village. Тенис лагерът ще се проведе от 24-30 юни на кортовете на морския комплекс в Кранево, а Bgtourism.bg е медиен партньор на събитието.
Седем дни тенис лагер и турнир в едно!

Топ треньорът Георги Йорданов, от Теникс Академия „Йорданови“, ще води Therma Tennis Camp. Освен състезателна кариера, той има и над 10 години опит зад гърба си в подготовката на шампиони в почти всяка възраст в професионалния тенис. Сред най-известните състезатели, които е тренирал са: Вардан Манукян – държавен шампион за мъже и първи в ранглистата; Стелиян Даракев – втори до 12 години с отличия и на международни състезания; Мирела Шкумбова и Теменужка Радовска.Специално за общността на Интерактив Тенис, Георги Йорданов е подготвил 7-дневна тренировъчна програма. В рамките на 30 часа всеки един играч ще подобри своята игра в следните направления:

  • Изчистване на основни удари
  • Усвояване на стратегии за атака и защита
  • Какво е „Процентен тенис“ и как се прилага
  • Взимане на правилни решение по време на игра
  • Подобряване на представянето в състезания

Разбира се, всеки ще има възможност да приложи наученото по време на тенис лагера.

… а турнирът е възможност всеки да покаже какво в научил

Веднага след края на тенис лагера започват първите двубои, което е прекрасна възможност участниците да се срещнат с разнообразни противници и то при гарантирани минимум 3 срещи. Форматът на Therma Tennis Camp 2024 е групи по трима, като най-добрите ще влязат в основната схема, а отпадналите в първи кръг ще продължат надпреварата в утешителен турнир. Играчите ще се насладят на цели 7 дни край морето, а домакинът им гарантира чудесни условия, както на корта, така и извън него.

Therma Tennis Camp 2024 – събитието с толкова много възможности…

Тенис лагерът е възможност както за подобряване на играта, така и за релакс и забавление край морето. Не случайно организаторите са избрали Therma ECO Village за домакин на събитието – комплексът предлага много изкушения за всички. От класни ресторанти и уютни барове, през частен плаж и зимна пързалка. Всичко на едно място!

На разположение на играчите са перфектно оборудвани двойни стаи, с включени закуска, обяд и вечеря. А между тренировките могат да ходят до морето, което е буквално на 100 метра или просто да се съберат край един от басейните с минерална вода. И това не е всичко… комплексът разполага и със СПА зона с много възможности за релаксиращи процедури. Общо взето очакванията са за много тенис, но и дълга активна почивка!

А специално за членове на Интерактив Тенис, домакините предоставят и преференциални условия за настаняване за целия престой. Това прави Therma Tennis Camp 2024 не просто събитие, а възможност за тенис лагер, турнир и почивка в едно! Регистрацията е отворена до 20 юни, на сайта – www.weekendtour.bg

Сподели публикацията