Slide
Slide

Планирайте лятна морска и СПА ваканция в курорта Св. св. Константин и Елена, който тази година навършва 115 години. Целогодишната дестинация, предлагаща кулинарни изкушения от цял свят, продължаваща традициите в балнеолечението и СПА процедурите чрез силата на лечебната минерална вода. Тук може да проведете Вашите събития и конференции сред красиви морски пейзажи, удивителна природа и минерална вода.

сега с 15 % отстъпка за резервации до края на Март през уебсайта: https://visitstconstantine.bg/book-now с код: EBD23

Летни емоции край брега на морето, ваканция за цялото семейство, СПА терапии и програми за здраве, тонус и подобряване на имунитета, ексклузивни кътчета за плаж и релакс, кулинарни удоволствия със средиземноморски и екзотичен привкус – ако всичко това се вписва в представата ви за идеалната морска почивка, курортът Св. св. Константин и Елена е мястото, което предлага тези удоволствия на едно място. Първият български морски курорт е покана да планирате сега лятната си почивка с 15 % отстъпка за резервации до края на м.Март. Намалението е за периода 4 май – 31 октомври.

Море и СПА на крачка от морския бряг

Предпочитате ваканция близо до морския бряг, Хотел Астор Гардън впечатлява със стилния си интериор, приятните кътчета за отмора, красивата си лятна градина и отличната си кухня.

Здраве от морето, минералната вода и морския климат

Желаете да подобрите здравето и имунитета си, Хотел Балнео & СПА Азалия е мястото, което предлага почивка с възможности за рехабилитация, профилактика и

възстановяване  чрез силата на морето, лечебната минерална вода на курорта и

благоприятния морски климат.

Хотелът е известен и с Медикъл СПА центъра си, където предлагат оздравителни и релаксиращи процедури с лечебната минерална вода на курорта, терапии с лиманна кал и микроводорасли, физиотерапии с ултразвук, електролечение, вакуум и магнитолечение, перлени и вихрови вани, таласотерапия.

Ваканция и шопинг в близост до плажа и морето

Едно от най-предпочитаните места за настаняване на млади хора и семейства с малки деца в курорта Св. св. Константин и Елена е Хотел Приморски. Той е част от многофункционалния комплекс Търговски център Приморски. Мястото впечатлява с архитектура, дизайн и интериор. Очарова с вътрешния си двор, часовниковата кула, малката амфитеатрална сцена, с дискретните магазинчета и кафенета.

Извън рамките на обичайното Аквахаус хотел и СПА олицетворява истинския комфорт.

Отпуснете се в релаксираща атмосфера, докато сетивата ви се наслаждават на:

  • живописните гледки от всяка стая
  • боровия аромат от градината на хотела
  • песента на птиците и шума на вълните
  • многообразните кулинарни преживявания
  • лечебната минерална вода

Позволете на шестото си чувство да ви подскаже пътя към нас.

Сподели публикацията