Slide
Slide

Банско. Краят на деня през зимните месеци идва рано, температурите се понижават, а туристите в България искат да получат максимално от своята ваканция. Точно както топлината на слънцето ни отпуска през летните месеци, така и СПА басейните позволяват на туристите да се насладят на деня по същия начин.

Денят, а и работното време на външния басейн на СПА Ризорт Св. Иван Рилски в Банско приключваше в 18 часа, но това вече е история. Точно в този час вече започва най-хубавата част за не малко гости на хотела в популярния ни курортен град, които са пристигнали от много краища на България, както и от Румъния, Сърбия, Израел, Молдова, Великобритания, Германия, Турция и Косово.

В зимен СПА вариант те получават „Звук и светлина“ в и около басейна, който е с минерална вода от извора в село Елешница.

Хотелиер в Банско успя да превърне липсата на сняг в ефект и да разкрие пред своите гости всички възможности за хубава почивка

Температурата на водата е 38 градуса, а на въздуха днес е 2 градуса над нулата. Гостите максимално отново релаксират след приятен и активен ски ден по пистите, за да подарят здраве на тялото си, тъй като водата в басейна притежава ценни качества за профилактика и лечение на травматични увреждания на стави и кости, кожни и белодробни заболявания, помага за бързо зарастване на рани – всичко това е богатство, дарено от нашата природа, което много държави и курорти в Европа не могат да предложат по това време на годината.

Снежната картина в градините на хотела е допълнена от пухкава снежна покривка, както и от снежен човек, направен от приветливия персонал на хотела.

С апрески или по джапанки партито край басена има и своя безценен здравословен ефект, тъй като всички предлагани коктейли са с много билки и здравословни продукти – джин с трънки и боров мед, кампари с канела и корички от портокал, греян Пелин с 28 билки, чайове с билки от природен парк Пирин.

В събота – 28 януари, домакините подготвят и апрески парти на терасата на ресторанта, което ще се проведе до снежния човек. Точно в 16 часа DJ ще постави началото на хубавото настроение със световни хитове, а на бара ще има ароматни коктейли.

Сподели публикацията