SPA Hotel PERSENK

Девин. Да е понеделник, да си под топлата завивка, а мисълта за топло кафе да е единственото нещо, което ще те измъкне от леглото? Да си сгушен в прегръдката на планината, далеч от офиса и поглеждайки през прозореца, погледът ти да се губи някъде надалече в безвремието? Борови гори… съвършено е!

SPA Hotel PERSENK

Утрин с дъх на Родопи! Кристален въздух, чистота и спокойствие са онези малки, но така значими неща, които ще намериш при нас в СПА хотел Персенк, гр. Девин. Ние сме там, в сърцето на магичната Родопа и сме ти приготвили незабравими мигове, които ще помниш дълго.

Пакет “Родопска ваканция“ в СПА хотел Персенк

SPA Hotel PERSENK

СПА хотел Персенк е петзведното бижу на китния и очарователен Девин.
Разполага с модерна база, комфортно и уютно обзаведени стаи, елегантни ресторанти с богато разнообразие от кулинарни творения и спа център с минерален басейн и джакузи, арома парна баня, сауна парк, турска баня и много други спа изкушения.

SPA Hotel PERSENK

Всеки гост ще може да избере най-подходящата релаксираща или оздравителна процедура за себе си след любезна консултация от нашите специалисти. Поглези се и почивай пълноценно – заслужаваш го! Ние знаем как да усмихнем деня ти още от сутринта!

СПА хотел Персенк е член на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA