Slide
Slide
Slide
Slide
Велинград. Един от емблематичните СПА хотели на Балканите и носител на отлични оценки в Букинг – МАКСИ ПАРК ХОТЕЛ & СПА Велинград, е финалист за деветото издание на Балканските туристически награди 2023, което ще отличи лидерите в туризма. 
Balkan Awards of Tourism Industry 2023 събира лидерите на балканския туризъм на 5 декември 2023 г. в 5-звездния хотел Hyatt Regency Sofia, а организатор на събитието е международната платформа за сътрудничество Global Leaders, съобщава  агенция VIP Communication.

Макси Парк Хотел & Спа се намира в сърцето на величествената Родопи планина, в най-високата точка на СПА столицата на Балканите, сред най-големия естествен боров парк във Велинград. Единственият хотел в България, който се захранва с минерална вода от два водоизточника с различен състав.
Хотелът разполага с луксозни и просторни студиа и апартаменти, два ресторанта, външен и вътрешен детски кът, фризьорски салон, охраняем паркинг, денонощна рецепция и лоби бар в бароков стил, чиято камина носи мечтаните уют и топлина в студените вечери.


На разположение на гостите са 3 вътрешни басейна, единият от които солен със соли от Мъртво море, джакузи с водни ефекти, 3 топила с лечебна вода и различна температура и 2 външни басейна единият от които целогодишен.
СПА зоната ще изненада приятно и най-взискателните гости с руска, финландска и кедрова сауни, парни бани, солна стая и солна сауна, просторна релакс зона, терапевтични и процедурни кабинети.


Природното богатство на Макси Парк Хотел & Спа, луксозната и уютна обстановка, доброто обслужване и качествената храна, приготвена от местни натурални продукти с много любов, са гаранция за незабравимо преживяване и пълно възстановяване.

Интериорът и удобствата в хотела са това, което ще удовлетвори претенциите и на най-изтънчения вкус.
Макси Парк Хотел & Спа е идеалното място и за бизнес събития. Хотелът разполага с две конферентни зали с пълно техническо оборудване за провеждане на конференции и тиймбилдинги с общ капацитет повече от 400 места.
Сподели публикацията