Slide
Slide

Дюселдорф/Албена. Ваканционно селище „Албена“ организира специализирана среща в гр. Дюселдорф, Германия, за представяне на туристическите възможности, предлагани по Северното Черноморие. Проявата е част от стратегическото партньорство на курорта с немската маркетингова и ПР агенция GCE.

По покана на Албена в нея се включиха също представители на Wave Resort, Lighthouse Golf Resort, Therma Village и Св. Св. Константин и Елена. Инициативата подкрепиха и най-големите германски туроператори, сред които DER Touristik, Alltours, TUI, Schauinsland и Flamingo Tours, както и операторът на двете морски летища в България Fraport.

Дошлите в шикозния хотел Hyatt Regency журналисти и туристически агенти изразиха задоволството си от възможността да получат актуална информация за предстоящия летен туристически сезон „от първа ръка“, както и да се уверят за пореден път, че България е сигурна и устойчива туристическа дестинация, предлагаща продукт на най-високо ниво.

Специалистите препотвърдиха повишения интерес на туристите от Германия, но въпреки него обемите на резервациите няма да достигнат нивата от 2019 година, както това се случи в съседни държави като Гърция и Турция. Участващите хотелиери поставиха акцент върху възможностите за разширяване на активния сезон от м. май до м. септември, главно чрез по-активно използване на възможностите за балнеологични програми, здравен и културен туризъм.

В края на проявата томбола определи сред присъстващите спечелилите незабравима ваканция на българското Черноморие.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA