Slide
Slide

Кранево. Румънските туристи избраха да почиват основно в България и Гърция. Това обяви в ефира на една от водещите национални телевизии в северната ни съседка Digi24 Диана Флинтоака – репортер и инфлуенсър. За майските празници румънците традиционно избират морето за мини ваканции. През отминалия уикенд Българското Черноморие и било посетено от близо 9 000 румънски туристи. По този начин те дават добър старт на сезона, обяви румънката в пряко предаване от ваканционно селище “Терма вилидж” в Кранево, включващо хотелите Еко Терма Вилидж и Терма Палас.
Какво намират сънародниците ни в България, което го няма при нас?, попитана бе румънката от водещата в студиото.

Диана отговори: „Румънските туристи са привлечени от системата за изхранване all inclusive и висококачествени СПА услуги, лечебна минерална вода и близостта на общи за държавите съседки история: град Балчик, двореца на Кралицата Мария, цъфтящи лалета и други цветя в Ботаническата градина, нос Калиакра, вино и миди по заведенията.

Румънците избират инклузивни отворени хотели на атрактивна цена. Диапазонът на офертите е бил 150-450 € за 3-дневен пакет за Майските празници.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA