Банско. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ще изненада гурме любителите с ново кулинарно приключение. Средиземноморският ресторант „Коме Прима“ ще бъде част от „Кемпински Гурме Тур“. На 27 и 28 октомври 2023г., хотелът ще посрещне готвачите на едни от най-забележителните хотели, част от веригата Кемпински: Старши готвача Емре Инанир от Çırağan Palace Kempinski Istanbul, Главния готвач Лукас Ломатцш от Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski Munich и Главния готвач на Grand Hotel des Bains Kempinski St. Moritz – Джан Никола Колучи.

Те и главният готвач на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско – Никола Тодоров ще подготвят за вас незабравимо кулинарно изживяване. Като посланици на изящни кулинарни техники те ще приготвят седемстепенна вечеря, представяйки традиционните за регионите им ястия, приготвени с най-добрите сезонни продукти.

Ексклузивният партньор на хотела – фирма BNK, известна като водещ вносител на премиум вина от Франция и Италия, ще предостави шампанско и вина, перфектно съчетани с това уникално меню.

Тeзи, които искат да бъдат част от тази кулинарна магия, могат да резервирaт своето място на имейл: reservations.grandarena@kempinski.com или на телефон +359 749 88888.

Хотелите-домакини и датите на събитията на „Кемпински Гурме Тур“ са Grand Hotel des Bains Kempinski St. Moritz на 8 и 9 септември, Çırağan Palace Kempinski Istanbul на 6 и 7 октомври и Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski Munich на 13 и 14 октомври 2023г.

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA