Ресторант ADOR откри новата си тераса с диамантена вечер в София (снимки)
Ресторант ADOR откри новата си тераса с диамантена вечер в София (снимки)
Slide
Slide
Slide
Slide

Кристиан ИВАНОВ
София. С блясък на диаманти, шампанско и звездно присъствие беше открита новата лятна тераса на ресторант ADOR в столичния хотел InterContinental.

Изисканото събитие събра десетки гости в сърцето на София, сред които беше естрадната легенда Силвия Кацарова. Изпълнителката на “Топъл дъжд” беше придружена от дъщеря си Теди.

Естрадната легенда Силвия Кацарова грееше на събитието

Поканените на елегантното откриване се насладиха на специалитети от висшата кулинария и под звуците на приятна музика очакваха кулминацията на вечерта – томбола с награди.

Прозрачна капсула блестеше в чашите с шампанско, а Енджи Касабие (вляво) си тръгна с диамант

Малка прозрачна капсула блестеше в чашите с шампанско, с които от Ador посрещнаха всеки от присъстващите. А в една от тях се криеше истински диамант! Експерт оценител от фирмата SSG, която осигури подаръка, на място проверяваше всяко едно от украшенията. Но запази в тайна името на щастливеца до самата кулминация на вечерта.

Експерт оценител от SSG проверяваше всяко едно от украшенията

С диаманта си тръгна Енджи Касабие, популярната диетоложка на звездите. Енджи трябва да благодари за късмета си на своя съпруг Рабих, защото именно в неговата чаша шампанско се е оказал скъпоценния камък.

Новата лятна тераса на ресторант Ador в InterContinental беше открита с елегантно събитие

Касабие получи подаръка си от Петя Велкова, маркетинг директор на SSG. До края на вечерта бяха раздадени още много награди, а от днес София има още един истински диамант на своята туристическа карта – новата лятна тераса на ресторант ADOR в InterContinental.

Снимки Кристиан ИВАНОВ, Bgtourism.bg

За още актуални новини, интересни интервюта и предложения за пътешествия в България и по света – присъединете сe към вайбър канала на Bgtourism.bg ТУК!

Сподели публикацията