Slide
Slide

София. Quendoo предлага облачно базирана система която позволява на хотелиери да приемат on-line резервации. Продуктите които платформата предлага са Уебсайт билдър с който може да се създаде модерен хотелски уебсайт, Booking engine, чрез който могат да се осъществяват on-line резервации и канален мениджър синхронизиращ цени и наличности в основните платформи за резервации като Booking.com, Expedia и др.

Microinvest Hotel Pro(PMS) е четвърто поколение хотелски софтуер, който е най-успешната комбинация от технология съчетана с добри бизнес практики. Програмата дава възможността всеки собственик или мениджър на хотел да моделира по свой начин всички вътрешни процеси, за да предложи бързо, безпроблемно и разнообразно обслужване на своите клиенти.

Двата продукта са вече напълно интегрирани което отваря нови възможности за генериране на приходи за хотелите и повишаване на ефективността на тяхното управление.

Интеграцията между двете системи позволява, всички резервации и плащания направени on-line, през сайта на хотела или през други канали за дистрибуция (Booking.com, Expedia) да се въвеждат автоматично в PMS системата Microinvest Hotel Pro.

Синергията постигната между двете системи отваря нови възможности за продажби и подобряване на ефективността на хотелите използващи двата продукта. С направената интеграция възможността за дублиране на резервации през различните канали се избягва напълно. В същото време хотелиерите получават възможност да предлагат различни цени, ценови планове и наличности през различните on-line канали за дистрибуция, да отразяват всички плащания с кредитни или дебитни карти през сайта на хотела в Microinvest Hotel Pro и др.

„Освен супер иновативните функционалности с които се гордеем, за нас е много важно, че решението е изключително ценово достъпно. Интеграцията на двата продукта ще даде възможност дори и на по-малки места за настаняване да се възползват от софтуерни решение, които до неотдавна бяха достъпна само за големи хотелски вериги“-казва Горян Върбанов, един от основателите на Quendoo.

PMS системата Microinvest Hotel Pro се предлага срещу еднократно заплащан от 399 Евро. В цената е включена първоначално конфигуриране. Quendoo също предлага своите продукти на атрактивни цени. Уебсайтовете на платформата се предлагат на цени започващи от 100 лева на година. Booking Engine може да се използва срещу минимален процент от всяка резервация направена през сайта на хотела, като този процент варира от 1,9 до 2,5 процента в зависимост от големината на хотела. Цените за използване на каналния менажер на Quendoo започват от 120 евро на година отново в зависимост от големината на мястото за настаняване.

Според мениджъра продажби на Microinvest Hotel Pro, Маргарита Вълкова интересът към предлаганото решение се очаква да бъде сериозен. „Уверени сме, че с интеграцията между Quendoo и Microinvest Hotel Pro предлагаме решение, което няма аналог в България, особено в този ценовия диапазон. Решението според нас е наистина значима крачка към по-голяма дигитализация в българската туристическа индустрия“- казва Вълкова.

Желаещите да се възползват от решението могат да се свържат, както Microinvest така и с Quendoo чрез техните уеб страници. Двете компании предлагат също и on-line демонстрация и консултации.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA