Slide
Slide

Доха. Qatar Airways получи отличието “Авиокомпания на годината” на българското списание за бизнес и туризъм DESTINATIONS -ultimate guide for your holiday, което е част от медийната група на Национална информационна агенция Bgtourism.bg.

Снимка Благой Момчилов

Собственикът на специализираните медии за туризъм Руслан Йорданов днес лично връчи авторската статуетка с логото на списанието на главния изпълнителния директор на катарския национален превозвач Негово Превъзходителство Акбар Aл Бакър.

Това стана в централата на Qatar Airways в Доха.

Акбар Aл Бакър покани екипите на Euronews Bulgaria и двете медии от групата на Bgtourism.bg и списание DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday да посетят Катар и да отразят готовността на Доха за световното първенство по футбол и новия продукт на Qatar Airways. В централата на авиокомпанията той даде ексклузивни интервюта

“Внимателно се вгледахме в детайлите, обсъдихме с експерти, чухме потребителите и лично проверихме за качеството, за да може да посочим победителите в отделните категории на третото издание на Годишните награди за туризъм на списание Destinations – ultimate guide for your holiday. С гордост може да посочим, че нашата престижна селекция от победители е пример за професионализъм и представлява най-доброто от българската и международна туристическа индустрия. Всички победителите за 2022 г. ще бъдат обявени в новия брой на списанието, което излиза на 1 декември. Qatar Airways е еталон за качество на картата на световния туризъм и вдъхновение, че малка държава може да дава възможности на хора от цял свят и и да осъществява мечти. България има привилегията, че днес е част от маршрутите на Qatar Airways, а много сънародници работят за авиокомпанията и с гордост представят името й”, заяви Руслан Йорданов.

Българската делегация днес посети международното летище Хамад, за да се запознае с първокласното обслужване на пътниците.

По време на най-голямото и очаквано събитие в цял свят – шампионатът на планетата по футбол, Bgtourism.bg ще има кореспондент в Доха. Туроператорът и собственик на CondorSport Тодор Иванов ще влезе в ролята на репортер и ще запознава читателите на медията с интересни и актуални новини, придружени със снимки от мястото на събитието.

Снимки Благой Момчилов, Светлана Йорданова, Руслан Йорданов

Сподели публикацията