Slide
Slide

Баня, Разлог. Един от най-големите СПА центрове на Балканите – Pulse Therme се намира в разложкото село Баня. Той е в съседство с 5-звездния Grand Hotel Therme, който поетапно разгръща и разширява своята зона за балнео, СПА и релакс.

Grand Hotel Therme

Достъп до Pulse Therme имат както гостите на Grand Hotel Therme, така и всички останали туристи в района, които резервират своето дневно посещение през сайта на СПА центъра – www.pulsetherme.bg. За момента посетителите имат възможност да се насладят на цялата външна СПА зона и на част от вътрешната, но до средата на декември Pulse Therme ще заработи с пълния си капацитет, съобщиха за Bgtourism.bg от хотела.

С откриването на новите зони Pulse Therme ще бъде един най-големите СПА центрове на Балканския полуостров, категорични са от комплекса. Общата площ на СПА зоната ще бъде близо 6 500 м2, от които 3 500 м2 открита и 3 000 м2 закрита част.

В момента почиващите могат да ползват: кнайп терапия, басейн от звезди, уелнес басейн, лавандулова сауна, басейн Вулкано /терапия за крака и кът с камина/, емоционален душ с хромотерапия, външните басейни – басейн на Луната и басейн на Аполон, Mountain relax зони.  

5-звездна дестинация на здравето: Grand Hotel Therme – хотелът, който направи село Баня целогодишна СПА дестинация

Скоро Pulse Therme ще предложи на своите гости и допълнителни съоръжения: Пещерата на Афродита, Зона за Алпийски Релакс с огън, Парна баня с шоков басейн, Каменна парна баня, Ледена стая, Кино сауна, Витамин бар, Инфинити басейн, Медена сауна, Дзен мивка, различни допълнителни зони за релакс, Aperi Therme – Drink & taste ресторант и бар.

СПА центърът разполага с ресторант, който вечер функционира като пиано бар. Ресторантът работи на принципа на блок маса и се предлагат разнообразни смутита и коктейли.

Grand Hotel Therme включва 176 хотелски стаи, които са стилно обзаведени. Настаняването и изхранването е на база All Inclusive. Гостите получават най-желаните и актуални услуги, които са част от продукта на балнео и СПА курортите по света. 5-звездният СПА хотел е заобиколен от живописната природа на Пирин, както и на намиращите се близо Рила и Родопите. Това дава редица възможности за разнообразна ваканция с излети и разходки на чист въздух.

През зимните месеци Grand Hotel Therme осигурява и ски оборудване на своите гости. Това позволява те да направят чудесна комбинация от почивка в топлите басейни с минерална вода след натоварен ски ден на най-добрите писти у нас, намиращи се непосредствено близо – в района на Банско и Пирин планина.

Районът на село Баня е живо доказателство за това, колко отдавна човекът е открил силата на лечебната минералната вода, която на това място е енергизираща. И днес на територията на селото има десетки извори, чрез които природата продължава щедро да ни предоставя това свое богатство. В хотела всяка ваканция е грижа за здравето чрез естествени природни богатства. Голямо предимство за хотелския комплекс, който е очарователна съвкупност от традиции, история, новаторство и модерни решения, е удобният достъп.

Сподели публикацията