Снимки FB Out Reality/Извън реалността и Пачовата къща

Враца. Нова атракция в Природен парк „Врачански Балкан“ привлича туристи от цялата страна, които желаят да се насладят на красивата природа в региона и да нощуват в прозрачна надуваема палатка.
Накуп любителите на приключенията и природата получават кристално чист въздух, бистра и студена вода, живописни пейзажи, спокойствие и релакс – всичко това е на Кобилини стени във Врачанския Балкан. 

Вече месец любезните домакини от Пачовата къща предлагат тази услуга с къмпинг атмосфера, а тя се радва на голям интерес заради романтиката да се спи под звездите или гостите да вечерят на билото на планина насред магична панорама. Прозрачната палатка е на 1480 метра надморска височина.

Маса за двама насред разкошна панорама

В момента прозрачните палатки са две, целта е да станат десет. Диаметърът им е 3 метра. Доставени са от Китай, а първите гости са посрещнати преди месец, разказва пред Bgtourism.bg Пламен Кръстев, който заедно с Полина Аврамова от село Оплетня се опитват да развият туризма в района. Двамата в началото на годината са създали ТД „Кобилини стени“. Изграден е и едноименен къмпинг, където също да се разположат палатките.

Палатките се мобилни, а гостите могат да избират настаняване на Кобилини стени или в местността „Падеш“ над село Оплетня. Нощувката е 400 лева. В повече случаи резервациите са от двойки, но настаняването може да бъде до 4 души. Цената за настаняването включва надуваем дюшек, спално бельо, допълнителни олекотени завивки и възглавници, одеяла и различни консумативи, посуда и прибори за хранене (чаши, чинии, дъска за рязане, купи и др.), маса и столове за хранене, газово барбекю.
Гостите могат да поръчат и вечеря по предварително меню, избрано от тях, ще получат и бутилка вино. Домакините осигуряват и мобилна тоалетна.

Телефон за резервации 0897 699 227

Снимки FB Пачовата къща
Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA