Slide
Slide

През м.г. компанията е изпратила над 2 хиляди туристи в Италия

София. Туроператорът „Премио травел“ представи актуалните си програми за 2023 г. Това стана по време на международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо“. Във фокуса на вниманието са дестинации като Ирландия, Италия, Хърватия, Черна гора, Босна и Херцеговина, Малта и др. Сред новите предложения е и „Приказните езера на Швейцария и Италия“, които освен едни от най-популярните и впечатляващи езера в двете държави включват и посещения на две топ дестинации – Милано и Верона.

Владислав Карапанов и Емил Абазов

През м.г. компанията е изпратила над 2 хиляди туристи в Италия, обяви пред туристически агенции, партньори, приятели и медии управителят Емил Абазов.

Топ предложения на туроператора: ЛАЗУРЕН БРЯГ и ИТАЛИАНСКА РИВИЕРА, АМАЛФИ и КРАЙБРЕЖИЕ, ПРИКАЗНИТЕ ЕЗЕРА – ИТАЛИЯ И ШВЕЙЦАРИЯ, ТОСКАНА – РОМАНТИКА И НАСЛАДА.

Илмас Мустафов – Елмо, представи атрактивните предложения на „Премио травел“ по завладяващ начин, който би накарал всеки български турист да посети красивите дестинации

Едно от най-изкушаващите предложение в богатата и интересна програма на Премио Травел е „Ирландия – 40 нюанса зелено“. Компанията обяви 4 дати през 2023 г. – 17 май, 12 юни 30 август и 19 октомври. Българските туристи ги очаква невероятно пътешествия, в което сетивата ще се сблъскат с приказно дива природа, очарователни традиции, китни селища и забележително културно наследство.

Програмата включва посещение на полуострова Дингл, определен като „най-красивото място на света“ от авторите на National Geographic, както и визита на изключителната пивоварна “Гинес”, която е част от предложенията с допълнителни екскурзии.

В програмата е включен и един от най-известните туристически маршрути в Ирландия – Пръстенът на Кери. С дължина от 170 км, той обхваща места със спиращи дъха гледки към Атлантическия океан, сред които са Moll‘s Gap, Ladies‘ View и други. По време на обиколката туристите ще се насладят на поразителните стръмни скали, пясъчните плажове и майката природа в най-чистата й форма. Запознайте се подробно с програмата ТУК.

Още интересни предложения на „Премио травел“: МАЛТА – СТРАНА НА РИЦАРИ, ДУБАЙ – АРАБСКА ПРИКАЗКА, ЗАПАДНИ БАЛКАНИ – Хърватска, Босна и Херцеговина и Черна гора, ЕГИПЕТ – КРУИЗ ПО РЕКА НИЛ, АБУ ДАБИ И ДУБАЙ – ПЕРЛИТЕ НА ИЗТОКА, КУБА – НЕУКРОТИМА СТРАСТ, САЩ – ЗАПАДЕН БРЯГ, КАПАДОКИЯ – ЧАР И МИСТИКА и много други топ оферти, които ще откриете в сайта на туроператора.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA