Slide
Slide
Slide
Slide

Варна. На 6 юли 2024 г. стартираха директните полети от Варна до Франкфурт на националния авиопревозвач, а летището в морската столица тържествено посрещна първите пристигащи пътници от германския град. С тази нова сезонна дестинация „България Еър“ разширява своето портфолио и предлага нови възможности за транспортна свързаност и развитие на Североизточна България.

Франкфурт е финансовата столица на Еврозоната, сред водещите финансови центрове на континента, с отлични условия за бизнес пътувания, домакин на седалищата на Европейската централна банка и още много финансови институции.

В града се намира един от най-големите и богати на животински видове зоопаркове в света. Франкфурт също така е входната врата за цяла Европа с удобен трансфер за посещения на съседни европейски градове за спортни състезания, културни събития и туризъм.

Новата директна линия  Варна Франкфурт – Варна на „България Еър“ предлага две честоти запътуване през седмицата. Полетите са всяка събота и понеделник, като линията ще се изпълнява до края налетния сезон.

Сподели публикацията