Slide
Slide

Истанбул. Турската авиокомпания Pegasus, която през февруари започва полети между Истанбул и Пловдив, стартира рекламна кампания за разпродажба на 75 000 седалки на специална цена от 12 евро (+ такси, данъците включват такси за пътнически услуги или подобни такси/данъци, платени на летището или оператора на терминала по отношение на приложимите тарифи за редовни полети) за полети от и до Турция.

Кампанията ще продължи от 26 до 29 януари, а закупените билети може да се ползват от 1 март до 8 юни 2023 г. Резервации може да се направят на сайта на авиокомпанията flypgs.com или в мобилното приложение на авиокомпанията, където са публикувани и всички условия относно кампанията.

Официално: Новата самолетна линия Истанбул-Пловдив стартира на 18 февруари

От авиокомпанията уточняват, че само членовете на Pegasus Bolbol, които са въвели своя индивидуален членски номер на Pegasus BolBol (номерът на мобилен телефон, регистриран в членския акаунт), когато са въвели данните за своите пътници, за да резервират своите полети, ще отговарят на условията за тази специална оферта.

Потребители, които все още не са членове на Pegasus BolBol, но станат членове на Pegasus BolBol по време на промоционалния период и резервират своите полети съгласно приложимите правила и условия, ще могат да се възползват от тази оферта.

Пловдив ще инвестира 1 милион лева в ключови събития

Промоционалната цена е валидна само за директни полети.

Промоционалната тарифа ще важи само за основния пакет за международни полети. Ако за международни полети е избран друг полетен пакет, той ще бъде таксуван по пълната му цена. Допълнителните полетни услуги като избор на място, храна и допълнителен багаж, както и пакетите, ще се таксуват отделно.

Сподели публикацията