Сандански. Известен като „Българският климатичен Юг”, Сандански е една от най-популярните СПА дестинации в страната. Благодарение на своите уникални ресурси, добра работа и доказан професионален опит, Парк Хотел „ПИРИН” е  един от малкото признати и утвърдени СПА хотели в България, превърнал се в един от бележитите символи на град Сандански.

Елегантният Парк Хотел „ПИРИН” ***** е разположен върху западните склонове на Пирин планина, акостирал край устието на живописната река Санданска Бистрица, до прохладния парк на балнео и климатичен курорт Сандански. Град Сандански се отличава с уникалния си за България здравословен климат – умерено-континентален, с добре изразено средиземноморско влияние. Съчетаването на благоприятните природни дадености заедно с богатството на минералната вода се използва за лечението на хронични неспецифични белодробни и алергични заболявания, заболявания на опорно-двигателния апарат и периферната нервна система.

Парк Хотел „ПИРИН” е първият хотел в страната, който защити успешно и получи Европейски сертификат за качество „EUROPESPA WELLNESS” от ЕСПА /Европейска СПА Асоциация/, свидетелство, че отговаря на всички европейски изисквания за уелнес инфраструктура, безопасност, хигиена и качество на обслужването.   

Хотелът разполага с 130 двойни стаи, 2 Луксозни апартамента, 2 Делукс апартамента, 4 ВИП и 2 Президентски апартамента.   

Хотелът разполага със СПА и уелнес зона, където може да се насладите на разнообразие от СПА процедури с първокласна козметика, както и с характерни български билки и аромати.

СПА център „Пирин” разполага с ВИП зона, където може да си подарите различни ритуали за двама или може би да изненадате любим човек. Всичко за Вашата коса грим, маникюр и педикюр с професионални и висококачествени продукти.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА СА УНИКАЛЕН КЛИМАТ, МИНЕРАЛНА ВОДА И ИНДИВИДУАЛНО ПОДБРАНИ СПА ТЕРАПИИ И УСЛУГИ, препоръчани и извършени от квалифициран персонал.

За Вашите бизнес срещи и делови събития, Парк Хотел „ПИРИН” разполага с просторни и удобни конферентни зали с различен капацитет. На разположение на гостите на хотела са традиционен Балкански ресторант, здравословен и изискан Средиземноморски ресторант, уютен лоби бар и бар басейн. За Вашето добро настроение в нощните часове заповядайте в изисканата обстановка на Лайф бар „Faces”, където може да се насладите на селектирани напитки и подбрана музика – гаранция за един приятен край на деня.

За каквото и да мечтаете – елате и се заредете от природната красота, лековитата минерална вода, прекрасните гледки и всичко онова, което този слънчев и уютен

ДОМ, ДАЛЕЧ ОТ ДОМА може да Ви предложи.

За връзка с ПАРК ХОТЕЛ ПИРИН
Тел.: +359 746 3 56 56; Моб.: +359 893 300 300;

e-mail: marketing@parkhotelpirin.com ; reservations@parkhotelpirin.com

WWW.PARKHOTELPIRIN.COM

Facebook – Park Hotel PirinInstagramparkhotelpirin
гр. Сандански, България

ПАРК ХОТЕЛ ПИРИН е член на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA