Пампорово представи новостите си за предстоящия зимен сезон
Пампорово представи новостите си за предстоящия зимен сезон
Slide
Slide
Slide
Slide

Пампорово/Банско. Курортът Пампорово, който набира все по-голяма популярност в резултат на своята последователна и устойчива политика относно усъвършенстване и модернизация на продукта си, дигитализация и разнообразна програма, ще направи голям жест към туристите от България и чужбина по време на стартовете от световната купа по сноуборд. Изпълнителният директор на “Пампорово” АД Мариян Беляков обяви пред Bgtourism.bg, че гостите на курорта ще имат възможност от зоната за зрители да наблюдават безплатно изявите на спортистите от световния елит по известната писта “Стената”, а сред най-добрите в света при мъжете е и Радо Янков.

Пампорово за пръв път става домакин на Световната купа по сноуборд. Двата старта ще се състоят на на 20 и 21 януари. Квалификациите ще започват от 9 часа, а финалите през този уикенд са насрочени за 13 часа.

В момента туристите се радват на истинска зима в Пампорово и на чудесни условия за зимни спортове. Припомняме ви, че нов шестседалков модерен лифт работи от този сезон в курорта и допринася за комфорта на туристите.

От Банско обявиха цените билети за трибуните на Световната купа по ски в Банско на 10 и 11 февруари 2024 г.
Най-добрите скиори в света ще премерят сили на 10.02.2024 в дисциплината гигантски слалом (GS), а на 11.02.2024 в слалом (S).

Възрастни Деца до 11 год. (вкл.) Деца до 6 год. (вкл.)
1 ден 50 лв. 35 лв. 1 лв.
2 дни 90 лв. 65 лв. 2 лв.

Всеки закупен билет за трибуните на Световната купа по ски включва билет за кабината или транспорт със шатъл бус от Банско до Бъндеришка поляна и обратно.
Деца до 11-годишна възраст (вкл.) задължително трябва да са с придружител.
Билетите могат да бъдат закупени след 10.01.2024 на касите на Юлен АД, както и в магазините на Макс Спорт.

Сподели публикацията