Slide
Slide

Пампорово. Стартираха състезанията по биатлон за купа „Арагорн“, които ще се проведат в периода 16-18-02-2024 г. в к.к. Пампорово, местността „Язовира“(зад ресторант „Бохеми“, писта „Женската стена“).

Организатори са СК „Рожен Чепеларе – 2016“ и Община Чепеларе.

Купата се провежда за първи път, благодарение спонсорството на фирма „АРАГОРН“, чийто собственик г-н Златан Тодоров, родом от Чепеларе е дългогодишен спонсор на отбора по биатлон СК „Рожен Чепеларе – 2016“ с Председател Екатерина Дафовска.

За Община Чепеларе Тодоров сподели, че също е тренирал биатлон в Чепеларе заедно с олимпийската ни шампионка Дафовска и това е причината да помага за развитието на този не лек спорт.

Днес от 10:00 часа започнаха състезанията в дисциплина «спринт», а утре на 18.02 – «индивидуално». От 17:00 часа днес на площад «Олимпийски в гр. Чепеларе ще бъде официалното награждаване на класиралите в спринта, а утре награждаването ще е веднага след състезанията на мястото на провеждане в к.к. Пампорово, местността „Язовира“(зад ресторант „Бохеми“, писта „Женската стена“).

Над 60 състезатели от всички възрастови групи ( момчета и момичета и момчета и момичета старша възраст) ще се състезават за купа „АРАГОРН“ в Пампорово, днес и утре. Отборите, които ще вземат участие са от всички краища на България.

Сподели публикацията