Slide
Slide
Slide
Slide

Бургас. Остров Света Анастасия посреща туристи и в последните дни на годината. Десетки бургазлии и гости на региона избраха в топлия и слънчев 26 декември да си направят разходка до остров Света Анастасия, съобщи за Bgtourism.bg управителят на острова Павлин Димитров.

Пътешествениците могат да посетят туристическата забележителност и утре, а разстоянието с корабче от морския град до острова е 30 мин. Очаква се да бъдат обявени пътувания и за 30 и 31 декември, както и за 1 януари.

Вечнозелено маслиново дръвче е украсено празнично на остров Св. Анастасия 

На 27 декември отплаването е от 12.30 ч. от Магазия 1 в Бургас. Не пропускайте да разгледате музея, да опитате от домашния чай с билки от острова в кафе-лекарната, както и да посетите ресторант „100 години назад“. Връщането ще се осъществи с курс в 15.30.

Морските пътешествия се реализират и до Рибарско селище Ченгене Скеле.
Отплаването до КТК „Ченгене скеле“ на 27 декември ще бъде от 11.00 ч. от Магазия 1. Посетителите ще разполагат с два часа и половина, за да се насладят на атрактивния туристически комплекс, да разгледат музея и да опитат специалитети по традиционни за региона рецепти. Отплаването до Бургас ще бъде в 14.00 ч.

Своята резервация за пътуване до туристическите атракции може да направите на тел. 0882 004 124.

Сподели публикацията