София. От 5 май стартира чартърната програма на Онекс тур за дестинация Кипър. Това официално обяви тази вечер Велизар Димитров – маркетинг мениджър в компанията, по време на съвместна презентация на българския туроператор и Министерството на туризма на Кипър.

Събитието се проведе в хотел “Маринела” в София, а програмата беше открита с кипърски музикални изпълнения и танци.

Иван Горобец – мениджър “Маркетинг и продажби” към Министерството на туризма на Кипър, представи многобройните възможности за почивка на острова, като акцентира на красивите плажове, на гостоприемните хотели, на заведенията, които очароват туристите с традиционна и модерна кухня, на богатите възможности и развлечения, които предлагат големите градове и автентичните населени места. Той отбеляза, че Кипър има 330 слънчеви дни и 68 плажа със “Син флаг”.

Иван Горобец

Сред официалните гости бе и Хараламбос Кафкаридес – посланик на Кипър в България. Той поздрави присъстващите и им пожела повече български туристи да преоткрият слънчевата дестинация.

Хараламбос Кафкаридес

Чартърната програма на “Онекс тур” до Кипър ще се провежда със 180-местен самолет Airbus A320 на авиокомпания BH Air, с която традиционно работи туроператорът.

В София хотелиери от Кипър също имаха възможност да представят възможностите за почивка в своите обекти пред туроператори и туристически агенти, с които “Онекс тур” си партнира.

Велизар Димитров

„Чартърната верига до Кипър ще се провежда всеки петък от 5 май до 27 октомври – включително, като за първа година ще се осъществи с толкова широкомащабен диапазон от време. Благодарение на нашите партньори в Кипър и в лицето на Министерството на туризма на Република Кипър, цените и хотелите са достъпни за всеки, който желае да осъществи незабравима почивка на Острова на Афродита“, каза  Велизар Димитров.

Той посочи, че се предлага класическа почивка в Кипър – 7 нощувки/8 дни, като вида изхранване зависи от търсенето на клиентите – BB, HB, FB & All inclusive. Най-търсеният и съответно най-продаваният вариант е All inclusive. Топ цените за сезона започват от 390 евро на човек в двойна стая, със самолетни билети, 20 кг чекиран багаж, 7 кг ръчен багаж, закуски и вечери, трансфери, медицинска застраховка и обслужване на български език.

„Предлагаме хотели за всеки вкус и бюджет – 3*, 4* и 5*, като най-търсени са 5* хотели на база All inclusive. Ексклузивни хотели на “Онекс тур”, които са с чудесно съотношение цена – качество са: AT HERBAL 5*, SO NICE CLUB 4*, SO WHITE CLUB 4*, CONSTANTINOS THE GREAT 5*, PENELOPE BEACH HOTEL 3*, ILIADA BEACH HOTEL 4* & ST. RAPHAEL RESORT & MARINA 5*. Отчитаме голямо търсене и за най-луксозните хотели в Кипър като AMANTI HOTEL (ADULTS ONLY) 5* PREMIUM, AMAVI 5* DELUXE, AMATHUS BEACH 5*, FOUR SEASONS LIMASSOL 5*, AMARANDE HOTEL 5* PREMIUM“, сподели още Димитров.

За любителите на културно – опознавателния туризъм туроператорът предлага страхотен обиколен тур на Кипър, на цени от 490 евро за една седмица с включени обиколки на Фамагуста, Агия Напа, столицата Никозия, планината Троодос, Лефкара, Омодос, Платрес, манастира Кикос, Пафос, Лимасол и Ларнака.

Част от хотелиерите от Кипър

Тази вечер “Онекс тур” представи новото си лого и летните си програми.

Новото лого на българския туроператор вече е върху рекламните материали и сувенири

Друг важен акцент в програмите на “Онекс тур” през тази година е Италия. Все повече се разширява портфолиото за Италия, а туроператорът е единственият, който осъществява дестинации Пулия и Римини, както и Адриатика с чартър от София.

Пулия с чартър стартира от 28.05 до 17.09 – включително. Топ цените за едноседмична почивка в Пулия с настаняване в апартамент започват от 540 евро на човек в двойна стая, със самолетни билети, 20 кг чекиран багаж, 7 кг ръчен багаж, закуски и вечери с вино и вода, трансфери, медицинска застраховка и обслужване на български език.

Обиколният тур Римини и Адриатика ще се проведе от 21.05, 01.10 и 08.10, на цени от 706 евро на човек в двойна стая. Другите хит дестинации на туроператора с най-изгодни цени на пазара са: Анталия, Бодрум, Кападокия, Египет, Тунис (включително остров Джерба), Малдиви, Шри Ланка и Тайланд.

Екипът на “Онекс тур” е направил чудесна селекция от добри туристически продукти на достъпни цени

Градусът на настроението по време на Кипърската вечер вдигна българската звезда Тони Стораро, който поздрави гостите с едни от най-емблематичните си песни.

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA