Slide
Slide
Slide
Slide
Готови ли сте за 3 незабравими балканско-музикални тематични уикенда през октомври? Ще се потопим в най-доброто от Балканите и ще празнуваме по български, гръцки и сръбски, слушайки страхотни изпълнения на живо, докато пеем, танцуваме и пируваме с отрупани от деликатеси маси.
Бъдете част от нашето балканско музикално пътешествие и елате в Банско да се забавляваме с цяла душа и сърце, както само ние на Балканите си можем.
В три съботни дни ще ви предложим богат тематичен бюфет в ресторант Chef’s Kitchen от 18:30 ч., а като продължение ще се пренесем в Рустик Лаундж Бар от 20:00 ч. за следните изпълнения на живо:

ПРОГРАМА за „Октомври – В Банско по Балкански“
14.10 – Български уикенд с ансамбъл Български ритми + традиционен бюфет | 21.10 – Сръбски уикенд с Бенд Мамине Мазе от Лесковац + сръбски бюфет | 28.10 – Гръцки уикенд с Stefanos & El Grecko Band + гръцки бюфет
ПРОМО ОФЕРТА за настаняване през Октомври 
Резервирай 4, Плати 3 нощувки
БЕЗПЛАТНО настаняване на 2 деца до 12 (ненавършени години) в стая или апартамент с двама възрастни (с изключение на датите 21-24.09 вкл.)
На ваше разположение ще са и:
* топли басейни и джакузита на открито и закрито;
* модерен двуетажен СПА център (над 1000 кв.м.);
* прясно приготвена храна, шоу-кукинг и бюфет с различни кулинарни специалитети;
* просторни реновирани стаи;
* тематичнa анимационна програма за деца (6 дни в седмицата) – с детска дискотека, MasterChef за деца и др.
* Достъпът до събитието е включен в цената на настаняването за всички гости с индивидуални резервации (*до изчерпване на местата. Не е гарантирано седящо място. За гости от организирани мероприятия и туристически групи се прилагат допълнителни такси за достъп.). Затова побързайте и направете вашата резервация в най-добрия 4* планински СПА хотел в България.

Резервации и информация:
Резервирайте престой в СПА Ризорт Св. Иван Рилски тук https://www.saintivanrilski.com/hotels/reservation/book
или се свържете с нас на:
0887 744 262, 0889 478 707, 0889 760 663
e-mail: reservations@saintivanrilski.com

Сподели публикацията