Slide
Slide
Slide
Slide

В сайта на 103° Hotel & SPA, ви подсигуряваме най-добрата възможна цена за престой при нас. При директна резервация ще можете да се насладите на невероятно обслужване и настаняване, с 20% отстъпка от официалните цени. Вашето различно изживяване ви очаква!

РЕЗЕРВИРАЙТЕ

Още за хотела

Ние сме „103°“. Знаете ли с какво превъзхождаме цяла Европа? Гейзерът, от който блика най-горещата минерална вода на Стария континент, е до нас. Разберете какво е чувството отвъд точката на кипене в най-елегантния нов бутиков СПА хотел – 103°.

Ние извеждаме в изцяло ново измерение представите за бутиков хотел в Сапарева баня. Посяхме семето на неподправнения стил в близост до дивата красота на величествената Рила. Визията ни за иновации в туризма обръща представите и внася уникален стил в четиризвездното обслужване.

СПА

Специалната комбинация от различни СПА процедури – Хамам, финландска сауна, парна баня, солна стая и леден фонтан ще раздвижат кръвта, ще отмият всяка следа от стреса и ще върнат жизнеността ви. Две масажни помещения и козметично студио ще накарат всяка фибра по тялото ви да изтръпне от блаженство. Ако държите да поддържате форма – модерно оборудваният ни фитнес е на ваше разположение. А тези, които търсят максималното спокойствие и уединение, са добре дошли в нашата превъзходна релакс зона.

РЕСТОРАНТ

За да превърнем храненето в изкуство, създадохме ресторант, който да развълнува и най-големите естети в кулинарния свят. Потопете се в комфорт сред успокояващ скандинавски уют и прекрасната гледка към Рила. Оставете  главния готвач да ви поведе към приказното пътешествие за сетивата.

Сподели публикацията