Българският е сред основните езици, на които се поднася информацията на круизния кораб Celestyal Journey
Българският е сред основните езици, на които се поднася информацията на круизния кораб Celestyal Journey
Slide
Slide
Slide
Slide

Ираклион. Българският е сред основните езици, на които се поднася информацията на круизния кораб Celestyal Journey. Сънародниците ни получават инструктаж за безопасност при отплаването на кораба в открити води на родния си език.
На български е дневната програма в каютите, менюто в ресторанта, вечерните програми и регулярната информация от говорителя на кораба.

Специалното отношение на домакините към българските туристи се дължи на огромния интерес на нашенци към програмите на гръцката круизна компания Celestyal.

Максималният капацитет на кораба Journey е 1258 души, а понякога половината от пътешествениците са български туристи. Припомняме ви, че от началото на годината над 100 хиляди туристи са пътували с корабите на компанията, като 6300 от тях са българи.

Персоналът на круиза също вече има богат набор от български думи. Това позволява на домакините вече не само да поздравяват новите си приятели и пътешественици от България с “Добре дошли!” или “Добър вечер!”, но и да водят кратки разговори на български.

Сподели публикацията