Slide
Slide
Slide
Slide

Сливен. Първото издание на Auto Camp Fest ще се проведе от 25 до 27 август в къмпинг Оазис Сливен. Събитието е най-новият проект на първия български уебсайт, който предоставя информация за къмпингуването като начин на почивка и изкарване на свободното време на открито сред природата – Camping.bg, който е партньор на Bgtourism.bg. Ще бъде поставено началото на специализирано събитие за покривни палатки, мини каравани, ремалкета-палатки, къмпинг боксове и изобщо автотуризъм.

Програмата включва много забавления, музика, игри, спорт, риболов и туристическа програма в района – музеи, разходки в планината, конна езда, както и полезни занимания, като – пътеписи от авто пътешественици и презентации на оборудване за автомобилен туризъм. Възможност за хранене в ресторанта на къмпинг Оазис.

В зеления и просторен къмпинг се очакват всички фенове от България и Европа на къмпингуването и пътешествията с автомобили, покривни палатки, мини каравани, ремаркета-палатки, къмпинг боксове и всякакви други форми на нощувка във или върху компактно превозно средство на 2 или 4 гуми. Още по темата – към събитието във фейсбук тук.

„Къмпинг Оазис Сливен“ се намира в подножието на Стара планина, местността „Моллова гора“ и в непосредствена близост до град Сливен. Къмпингът предлага всички необходими условия за изкарването на спокойна и незабравима почивка. Гостите ще бъдат осигурени с ел. захранване, вода, тоалетни, бани.

Къмпинг Оазис разполага с 45 дка площ като посетителите могат да бъдат настанени сред красивата природа, независимо дали с палатка, каравана или кемпер. Неописуемата гледка към Балкана, спокойствието на природата, красивите песни на птиците и безкрайния изглед към звездното небе са част от духа на Къмпинг Оазис.

Сподели публикацията