Св. св. Константин и Елена. Туристическото експо „Дестинация Варна“ ще се проведе на 28 и 29 септември в AQUAHOUSE Hotel & SPA, намиращ се в курортен комплекс „Св. св. Константин и Елена“. Поводът за домакинството е 115-годишнината от създаването на първия български морски курорт и чудесните условия, които ваканционния комплекс предлага.
Традиционно традициите в бизнеса и добрите търговски практики ще срещнат модерните предизвикателства и иновации в туризма. Форумът дава уникалната възможност на производители и партньори да се срещнат със собственици, управители и професионалисти от сферата на туризма. Зад възможността за запознанство стои идеята за съвместната работа, както и взаимство за иновации и модернизация в сектора.
Изложението ще се проведе във фоайето на AQUAHOUSE Hotel & SPA, където има достатъчно пространство, както за изложители, така и за посетители и туристи. Конфигурацията на примерните щандове и експо зони са умишлено позиционирани, в непосредствена близост до конферентната зала за хотелиери, ресторантьори и професионалисти в сферата на туризма. На 28 септември – вечерта, е организиран коктейл, където в неформална обстановка ще може всеки изложител да осъществи връзка със собственици и мениджъри на хотели и ресторанти.
През годините туристическото експо „Дестинация Варна“ се утвърди като най-голямото събитие за контакти на професионалисти от туристическия бранш с фирми, специализирани в производството на хотелско и ресторантьорско обзавеждане, консумативи, препарати, инвентар и технологии, иновации в хотелите и ресторантите, както и кухненско оборудване.
Изложението е със свободен достъп, без регистрация, с цел привличане на повече потенциални клиенти, както хотелиери и ресторантьори, така и собственици и мениджъри на апартаменти и къщи за гости, каравани, бунгала и други. Такъв вид контакти са дългосрочна инвестиция за всеки бизнес.
Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA