Slide
Slide
Slide
Slide

Организаторът на събитието TU | SKI & SPA Workshop в Белград внедрява технологични решения на компания от България

София. TU | Ski & Spa Workshop е сред водещите събития за туристическия и събитийния бранш в Югоизточна Европа като се провежда ежегодно в Белград, Република Сърбия. Тази година то ще се проведе на 5 октомври в хотел Metropol Palace.

„Нашата основна цел е да свържем доставчиците на туристически услуги с потенциални клиенти“, заявява Мирослав Младенович от екипа, организиращ събитието.

„Ние обединяваме регионалната туристическа индустрия като всички имаме обща цел – да срещнем правилните хора, които могат да създадат по-добри бизнес резултати за своите организации. Създаваме условия за нови бизнес възможности и обмяна на опит чрез срещи лице в лице между професионалистите, които дават тласък на индустрията.“

По време на събитието хотели от редица Балкански страни ще представят своите предложения пред над 70 специализирани туристически агенции от Сърбия и региона и пред повече от 30 потенциални корпоративни клиенти.

Поради нарастващия интерес и очакванията по време на еднодневното събитие да бъдат проведени повече от 1000 директни срещи, организаторите на TU | SKI & SPA Workshop избраха да се доверят на иновативни решения на TouchMenu, чрез което да се дигитализират част от процесите, така че да се постигне по-добра информираност и ефективност при управлението на процесите.

TouchMenu предоставя за целите на събитието адаптиран спрямо нуждите на организаторите Event Management модул. Участниците ще разполагат с актуална информация за събитието, достъп до хотели и партньори, възможност още преди събитието да проверяват свободните слотове за среща и да я планират бързо и лесно само чрез няколко клика.

Всеки един от тях ще има достъп до списък с всички хотели, които са заявили присъствие на събитието, с възможност да се избере конкретен изложител, да се проверят в реално време свободните слотове за срещи, да изберат и резервират удобен за тях час. След попълване на формата за регистрация, системата автоматично ще изпраща имейл до двете страни с потвърждение.

Чрез партньорството си с българската компания TouchMenu, организаторите вярват, че ще постигнат по-добра ефективност при планирането на срещите, по-добра интеракция между участниците и удовлетвореност.

TU | SKI & SPA Workshop в Белград предоставя и още една отлична възможност за българските хотели, които имат интерес да привлекат туристи и корпоративни събития от Сърбия, да се включат при преференциални условия.

Сподели публикацията