Slide
Slide
Slide
Slide

Чепеларе. Община Чепеларе и “Памопрово” АД ще отбележат 90-годишен юбилей на курортен комплекс Пампорово на 23 септември 2023 г.

На тържеството са поканени бивши директори, зам. директори, хотелиери, рсторантьори и спортни деятели, отдали своя принос в развитието на курортния комплекс.

Програмата ще започне от 17:00 часа с поднасяне на венци и цветя на паметна плоча, намираща се на пътя след хотел „Камена“ в посока хотел „Бор“.

От 18:00 часа ще продължи в Конгресен център Пампорово – хотел „Перелик“ (Поливалентна зала) с коктейл, връчване на юбилейни медали и един час, в който присъстващите ще могат да разйажат свидни спомени, свързани с развитието на к.к. Пампорово -„Спомените оживяват – микрофонът е Ваш!“

В 19:00 часа кметът на община Чепеларе г-н Боран Хаджиев ще връчи общо 19 приза на най-посещаваните хотели в Пампорово за периода от 01.01.2023 г. до 31.07. 2023 г. на база справка от ЕСТИ по категория, капацитет и реализирани нощувки.

С почетни грамоти ще бъдат отличени личности, допринесли за развитието на к.к. Пампорово.

От 20:00 часа програмата ще продължи с концерт на Иванка Шекерова и бенд – българските песни от 60-те до 90-те години.

Актуализация към 21 септември, 13 часа

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!
Отменя се честването на юбилея 90 години курортен комплекс Пампорово за началото на зимния сезон, поради съпричастност към опечалените близки на починалия бивш директор на дружеството г-н Петър Беров!
Ръководството и екипа на Община Чепеларе и „Пампорово“ АД изказват искрени съболезнования за загубата към семейството и близките.
Сподели публикацията