Круизният кораб Celestyal Journey осъществи мечтата на 23-годишна варненка
Круизният кораб Celestyal Journey осъществи мечтата на 23-годишна варненка
Slide
Slide
Slide
Slide

Ираклион. Круизният кораб Celestyal Journey осъществи мечтата на 23-годишната варненка Габриела Николова да работи на кораб. Сънародничката ни от 4 месеца е международна хостеса на новия кораб на гръцката компания Celestyal, а преди това е била и на речен кораб.

“Винаги съм искала да съчетая хобито с работата си – обичам да пътешествам и да се запознавам с нови хора. През 2018 г. мечтата ми беше да работя на круизен кораб и ето, че днес тя е факт”, споделя пред Bgtourism.bg Габриела Николова.

“Всичко на кораба е интересно. Всеки ден е различен, посещаваме нови дестинации, срещаме се с нови хора. Круизът днес е една достъпна и разнообразна почивка, която включва много екскурзии и интересни програми, забавления и услуги. Много се радвам, че на борда на кораба редовно има много български туристи, които са преоткрили красотата на круизните пътувания”, допълва българката.

Тя е завършила специалност “Мениджмънт на туризма” в Колежа по туризъм в морската ни столица. Признава, че годините във ВУЗ-а са й помогнали днес с лекота да се справя с ежедневните си задължения, тъй като по време на образованието си е имала практики като екскурзовод и в туроператорска агенция. Любимата й дестинация е остров Крит. На кораба работят петима българи. 

Сподели публикацията