Kings’ Valley Medical & Spa Hotel: Дворецът на балнеолечението в Долината на тракийските царе
Kings’ Valley Medical & Spa Hotel: Дворецът на балнеолечението в Долината на тракийските царе
Slide
Slide
Slide
Slide

Най-доброто от природата и технологиите за Вашето здраве в Kings’ Valley Medical & Spa Hotel

Казанлък. Разположен в топлата прегръдка на минерални води с изключителни лечебни свойства, Kings’ Valley Medical & Spa Hotel бързо се превърна в любима дестинация за спа почивка на цялото семейство. Минералните извори в местността Казанлъшки минерални бани са популярни у нас със своите лечебни свойства, ниско съдържание на сероводород и висока концентрация на флуорид.

Богатството на анионите отличава баните сред други балнеоцентрове в Европа, като подходящи за лечение на пост-травматични състояния и хронични заболявания. Външното балнеолечение с тези води оказва благотворно въздействие върху опорно-двигателния апарат и периферната нервна система. Повлияват се и редица свързани с тях състояния като артрозни артрити, спондилартрити, коксартроза, ревматоиден артрит, анкилозиращ спондилартрит, дископатия, радикулит, плексит, полирадикулоневрит, дерматит и др.

Kings’ Valley Medical Center в петзвездния хотел съчетава свойствата на минералната вода с пълна гама физиотерапевтични процедури, фанготерапия (калолечение и луголечение), радиочестотна, лазерна, електро и термотерапия. Най-съвременното и ефективно медицинско оборудване, с което разполага центърът, е проектирано от световните лидери в технологичната област – ZIMMER и UNBESCHEIDEN.

Голямо терапевтично предимство на Kings’ Valley Medical Center са уредите, абсолютни лидери в здравната грижа – високоинтензивен магнит emFieldPRO и лазер в близката инфрачерврна област OptonPRO.

С изцяло индивидуален подход и грижа за уникалните потребности на всеки гост, екипът от терапевти и медицински лица на Kings’ Valley Medical & Spa Hotel създаде Медицински пакет, който следва концепцията „по мярка“. С медицинска грижа и самостоятелна програма за лечение, гостите могат да се възползват максимално от ефективните свойства на минералната вода в комбинация с терапии с оборудване от най-висок клас. Всеки гост преминава през задълбочен преглед на здравословното състояние от екип специалисти, който назначава индивидуална комбинация от възстановителни и лечебни процедури.

Пакетът е създаден спрямо препоръчителния престой от поне 5 нощувки за максимален лечебен резултат. Единственото, което всеки гост остава да направи е да се наслади на престоя си и да се довери на професионалистите от Kings’ Valley Medical Centre.

Сподели публикацията