Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Руслан ЙОРДАНОВ
Берлин. Броени часове остават до откриването на най-голямото международно туристическо изложение в света ITB Berlin. Форумът започва утре (5 март) и ще продължи до 7 март. В края на днешния работен ден стотици работници извършваха довършителни дейности в изложбените зали в германския град – поставяха пътеки, рекламни съоръжения и украсяваха щандовете със свежи цветя, видя репортер на Bgtourism.bg.


България ще бъде представена от 35 български туристически фирми и 9 общини. Непосредствено до България са щандовете на Турция и Северен Кипър.

Сийка Кацарова: В Берлин българските водещи медикъл и СПА хотели ще представят актуалните си програми в здравния туризъм

Щандът на България е готов и първото нещо, което прави впечатление е огромната арка от ароматни рози. Визията е изключително атрактивна и модерна. В нея се вплетени емблематични кътчета от страната, които в комбинация със специално музикално оформление, ще допринесат за утвърждаването на България като сигурна, спокойна, модерна, устойчива и конкурентоспособна европейска туристическа дестинация.

България ще представи здравния ни туризъм на най-голямото международно туристическо изложение в света – ITB Berlin

За събитието днес в Берлин пристигна министърът на туризма Зарица Динкова. Тя е придружавана от своя съветник проф. Мариела Модева. Програмата на делегацията включва множество срещи с водещи туроператори и партньори на страната ни. Тази година благодарение на усилията на екипа на министър Динкова България отново заема централно място на най-голямото туристическа изложение в зала 3.2., а щандът на дестинацията ни се разполага на площ от 500 кв.м.

Екипът на Bgtourism.bg пожелава ползотворни срещи и успех на всички български участници! Очаквайте нашите репортажи от ITB Berlin през следващите дни!

Сподели публикацията