Зарица Динкова остро осъди кървавото нападение срещу Израел
Зарица Динкова остро осъди кървавото нападение срещу Израел
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Министърът на туризма Зарица Динкова остро осъди кървавото нападение срещу Израел. Ето какво сподели тя в своята страница във фейсбук:

Кървавото нападение срещу Израел е човешка трагедия, с която всички сме съпричастни. То е и политическо престъпление.
Следим с тревога развитието на кризата.
Случващото се в Израел неминуемо ще има отражение върху българския туризъм през зимния сезон. Подобни заглавия се появиха и в медиите.
Израелските туристи са желани и ценени гости на България, и ще останат такива.
Хотелиерите в ски курортите ни бяха подготвили целогодишни програми специално и за Израел. Маркетинговата стратегия на Министерството на туризма ги подпомага.
Още от началото на сблъсъците заедно с екипа ми подготвяме промяна в рекламната ни кампания, за да успеем да компенсираме и тази криза. Ще засилим кампаниите на съседните пазари, с които да успеем да привлечем повече туристи. Тя ще обхване Сърбия, Гърция,Турция, Румъния, Република Северна Македония.

Тази година започнахме рекламната кампания на зимния туризъм още през октомври, като с нея обхващаме и най-важните ни международни пазари, както и вътрешния пазар.Така ще разширим сезона, като повишим интереса и към специализираните видове туризъм, докато все още няма подходящи условия за ски и зимни спортове.

Сподели публикацията