„България Еър“ сключи SPA договор с испанската Air Europa
„България Еър“ сключи SPA договор с испанската Air Europa
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Поради продължаващата ескалация на военния конфликт на територията на Израел „България Еър“ е принудена да анулира полет FB 571/2 по линията София – Тел Авив – София, планиран за излитане от София в 23:30 на 9 октомври с връщане от Тел Авив в 04:50 на 10 октомври, съобщиха от авиокомпанията.

“Действието е наложено заради засилените мерки за безопасност във въздушното пространство над Израел с оглед гарантиране сигурността на всички пътници, пилотите и кабинния екипаж на авиокомпанията.
Бихме искали да ви уверим, че националният превозвач продължава да търси начини за превоз по редовната си линия на сънародниците ни зад граница и чуждите граждани, желаещи да напуснат страната.
Към момента полета до/от Тел Авив на 12 октомври (четвъртък) е планиран за изпълнение без промяна в разписанието“, споделиха от националния превозвач.

„България Еър“ позволява безплатна промяна по всички закупени билети за пътуване до/от Тел Авив до края на октомври, като новоиздадените билети трябва да бъдат в рамките на една година.
Националният превозвач поднася своите извинения на пътниците от засегнатите полети.
За актуална информация следете официалният сайт на авиокомпанията, както и профилите в социалните мрежи.

Сподели публикацията