“България Еър” с нови възможности за полети между София и Москва
“България Еър” с нови възможности за полети между София и Москва
Slide
Slide
Slide
Slide

По-ниски цени до Париж, Амстердам и Рим ще зарадват пътниците през октомври

София. Краят на лятото е само нова причина за планирането на пътешествие. А сега удобството на полетите на националния превозвач е на още по-изгодни цени.

В периода от 1 до 15 октомври „България Еър“ предлага промоционални условия за пътешествениците в икономична класа по три от директните си линии – Париж, Амстердам и Рим. Промоцията важи за всички пътувания до и от посочените дестинации, започнали до 31 март 2024 г.

Насладете се на пътуване до някои от най-известните столици в Западна Европа в комфорта на нашите полети. Всеки закупен билет в икономична класа включва 10 кг. ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен кетъринг на борда с топли студени напитки, вода, сандвич и шоколадче на „България Еър“, както и безплатен check-in.

Париж е една от най-добрите дестинации за туризъм в Европа, подходяща по всяко време на годината. Очакват ви гледки за милиони от върха на Айфеловата кула, галериите на Лувъра, разкошния дворец във Версай, а френските вина и една нощна разходка по Сена с круиз за вечеря ще ви разкрият магията на града. Само през октомври полетът до Париж е на специални цени, които започват от 99 EUR за еднопосочно пътуване в икономична класа, а ежедневните полети ще  осигурят гъвкавост на вашата ваканция.

Хотелски комплекс във Велинград е домакин на над 200 събития годишно

Амстердам крие много изненади – един модерен град с богата култура, история и традиции. Не пропускайте да видите прочутия музея на Ван Гог, Кралския дворец, къщата на Ане Франк или музея с восъчните фигури на Мадам Тюсо. Амстердам може да ви предложи още вълнуваща разходка с лодка по каналите, исторически и бизнес център и много неоткрити атрактивни локации. Почивката е незабравима с компанията на любимите хора, като само за 109 EUR в едната посока може да пътувате удобно във всеки ден от седмицата.

Рим е наистина прекрасен през есента, с по-малко туристи на популярните забележителности, с приятно за разходки време и повече свободни места в китните италиански бистра. Не отлагайте посещението си до прочутите Ватикански музеи, Сикстинската капела, базиликата “Свети Петър”, Колизеума или замъка Сант Анджело. Еднопосочните билети започват от 79 EUR, а удобството е гарантирано с минимум 4 честоти на седмица.

Есента е точното време за почивка с близки и приятели, уикенд в Европа или за резервация на следващата голяма дестинация. През октомври може бързо и лесно да организирате своето пътуване с „България Еър“, при това със специални условия, за да спестите време и средства за незабравимите моменти, които предстоят.

Сподели публикацията