Летището във Варна работи, но има закъснели и отменени полети
Slide
Slide

Варна. Четири полета са отменени на летище Варна през последните 24 часа заради лошото време. Това става ясно от сайта на аерогарата в морската ни столица. Не са осъществени 2 полета до Истанбул и по един до Лутън (Лондон, Великобритания) и Меминген (Германия).

Припомняме, че рязко влошилите се метеорологични условия на територията на Община Варна отложиха вчера и днес полетите на Turkish Airlines между морската ни столица и Истанбул. Турският национален авиопревозвач е отменил 105 полета този уикенд от международното летище Истанбул по вътрешните и международните линии заради неблагоприятната метеорологична обстановка, съобщиха от авикомпанията.

Силният вятър снощи, който стигна до над 100 км/ч., не позволи на самолета на Wizz Air от Кьолн да кацне във Варна след 23 часа. Самолетът е бил пренасочен и е кацнал на летището в София.

Има закъснения на някои от сутрешните полети на Wizz Air, но те ще бъдат осъществени. Община Варна обяви бедствено положение във връзка с ураганните условия в града. Проверка на полетите от и до Варна може да направите тук.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA