Весела Богданова
Slide
Slide

Сапарева баня. „Създаването на незабравими преживявания за гостите става все по-важно във висококонкурентния свят на хотелския бизнес. Един от ключовите елементи, които внасят уникалност и очарование в обслужването на хотели, са артистичните програми. Тези програми съчетават талантливи изпълнители с иновативни и креативни идеи, предоставяйки на гостите неповторимо удоволствие и разнообразие“, споделя пред Bgtourism.bg главният мениджър на Медикъл СПА хотел Петте елемента Весела Богданова. Следващото интересно събитие в хотела е на 2 март – събота, когато Калин Вельов и Amazonia Dance Project ще забавляват гостите. Хотелът е почти пълен и това ще даде възможност на настанените да получат не само голяма здравословна доза на своите тела в СПА зоната, но и да посрещнат 3 март с добро настроение чрез шоу програмата.

Медикъл СПА хотел Петте елемента – адресът за сладка СПА ваканция!

„В годините ние предложихме на нашите гости много музикални събития –
живи концерти, фолклорни, джаз вечери или класически музикални изпълнения, които създават изключително усещане за елегантност и развлечение. Гостували са ни местни фолклорни ансамбли, всяка събота в лоби бара има музика на живо – саксофон“, допълва Богданова.

Тя посочва, че на голям интерес се радват и театралните постановки или комедийни шоу програми, които добавят доза хумор и изтънченост към престоя на гостите. „Два пъти бяхме домакини на „Пощенска кутия за приказки“. Хотелът е бил и домакин на изложби с работи на местни художници. Колекции от съвременни изкуства също допринасят за културната атмосфера в хотела. В момента сме домакини на изложба на художник от града. За предстоящите празници ще зарадваме гостите си с горещо латино парти на Калин Вельов и Amazonia Dance Project“, каза още мениджърът на хотела.

Сподели публикацията